Workshops

Actuele workshops staan op 'Home' en in de 'Agenda'

Workshops van de Isis Mysterieschool: www.isismysterieschool.nl

Workshops waarvoor ik in te huren ben:

MAAN(kaart) workshop

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.

Tijdens deze workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en –invloeden, over de actuele hemelse aspecten en over de opbouw en het gebruik van de maankaarten.

Het 2e deel is praktisch: Na een korte geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en kaart-duiden vullen elkaar aan. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom.

 

MIDWINTER workshop

Op 21 of 22 december is het Midwinter, de tijd vlak dat het Grote Wiel draait en een nieuwe cyclus inluidt. We gaan stilstaan bij de terugkeer van het licht in de natuur en in onszelf. Informatie, hemelse invloeden, doelen stellen. Je krijgt een ‘direction stone’ waarmee we gaan mediteren. De godin Arianrhod, Koningin van het hemelse zilveren (sterren)wiel staat ons bij; zij is de grote weefster van het leven, van kosmische tijd en het lot en zij neemt ons mee naar haar plek van transformatie in de sterren.

Het 2e deel is praktisch. Neem je eigen kaarten mee als je die hebt – het maakt niet uit welke en je hoeft ook geen ervaring te hebben. Je krijgt een kaartlegging over Oud-en-Nieuw, die ga je voor elkaar leggen. Je gaat je deze avond bewust worden van wat je achter kunt laten, wat jouw mogelijkheden zijn, wat je valkuilen zijn, kortom: de richting en thema’s die in 2016 gaan spelen.

Te boeken rond Midwinter
Duur: 2 - 2,5 uur
Vragen / boeken: info.petrastam@gmail.com

 

WIEROOK WORKSHOP

wierook workshop Petra Stam

Wierook betekent letterlijk 'gewijde rook'. Korrel-wierook is een samenstelling van hars, kruiden, planten, bloemen, hout en etherische olie.
Tijdens deze workshop ga je zelf deze natuurlijke ingrediënten testen: door een klein beetje hars, hout, kruiden, etc op een smeulend kooltje te branden, komt de geur van de stof vrij. Je schrijft op welke geuren je lekker vindt ruiken, en met je favorieten stel je een mengsel samen in de vijzel. Tenslotte kun je nog een passende etherische olie toevoegen. Je kunt je wierookmengsel maken op geur, maar ook op werkzaamheid, kleur, element of de betreffende maaninvloed. Na afloop neem je je eigen potje wierook mee.

Zelf een groep samenstellen.
Minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers per keer.
Duur: 2,5 uur.
Kosten: €35,00 per persoon (inclusief materiaalgebruik en potje zelfgemaakte wierook)