NIEUW: Maan-nieuwsbrief-abonnement


Je kunt lid worden van de MAAN-NIEUWSBRIEF. Voor slechts €20,00 per jaar mail ik je twee keer per MAANd de maan-nieuwsbrief, met daarin extra’s zoals:

- Als ze er zijn: de duiding van astrologische spirituele punten of asteroïden. Dit gaat om inzicht in levensdoelen, zielenkwaliteiten, god(inn)en invloeden, maar het kan ook een korte mythe zijn die met de planeet / asteroïde / het punt te maken heeft. Denk aan Lilith, Ceres, Pallas Athena, centauren, etc.

- Een praktisch deel: een actie, ritueel, oefening, kaartlegging of een andere manier om stil te staan bij de betreffende maan.

- Soms extra uitleg over een hemels aspect, bijvoorbeeld een maansverduistering of retrograde planeet, of uitleg over een spiritueel astrologisch punt.

- Ook andere actuele extra’s kunnen door het jaar in deze Maan-nieuwsbrief voorbij komen, zoals een passende meditatie of oefening / uitleg over een ster (als er een raakpunt is met de Maan), maar ook bijvoorbeeld uitleg van iedere tarotkaart als jaarkaart (eind december) of een channeling.

Maan-nieuwsbrieven zijn niet om online te delen! Ze zijn voor privé-gebruik. De informatie kun je natuurlijk wel inzetten of gebruiken in groepen en activiteiten (live dus).

Een abonnement loopt 365 dagen; je kunt dus ieder moment lid worden. Geen automatische verlenging.
 

AANMELDEN MAAN-NIEUWSBRIEF-abonnement

Stap 1: Maak €20,00 over op bank nr NL06KNAB0257659927 t.n.v. Petra Stam  
BIC code: RABONL2U (alleen voor overschrijvingen buiten NL)
Zet bij de omschrijving: MAAN en vermeld je naam en mailadres. 
(Let op! Gebruik bij het invullen van het mailadres in plaats van @ de hoofdletters AT)
Als je een credit card hebt, kun je ook via de webshop betalen.

Stap 2: Vul het onderstaande controleformulier in. Dit formulier dient slechts als registratie en koppeling van namen.

Zodra ik je betaling heb ontvangen, stuur ik je een bevestiging en vanaf dat moment ontvang je een jaar lang mijn maan-nieuwsbrieven.
 

CONTROLEFORMULIER

Naam *
Naam

De klantendatabase is alleen toegankelijk voor Petra Stam en voor de websitebouwer. De klantgegevens in de database en boekhouding worden conform de wettelijke en fiscale verplichtingen zeven jaar bewaard. Van abonnees op de nieuwsbrief worden uitsluitend de naam en het emailadres bewaard. Petra Stam verzendt zelf de nieuwsbrief, hiervoor wordt geen externe partij ingeschakeld.