Petra Stam

Pe profiel FB.jpg
 

Ik ben schrijfster van boeken en artikelen, spiritueel coach, tarotiste en klassiek homeopaat. Het overkoepelende doel van mijn boeken, consulten en activiteiten is ‘heelwording’. Via de verschillende consulten die ik bied, help ik je om je zelfbewustzijn, eigenheid en vrijheid te vergroten.

Als spiritueel coach gebruik ik tarotkaarten, spirituele astrologie, intuïtie, aardse en spirituele kennis en homeopathische remedies; deze manier van werken biedt optimale kansen voor bewustwording en groei.
Ik geef cursussen, workshops en lezingen op locatie, en de jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording' + workshops via de Isis Mysterieschool. Ook workshops en jaarcursus Krachtdieren staan binnenkort op het programma!

 

Agenda


NIEUWS

Blog
Nieuwe maan en zonsverduistering 13 juli 2018

Een door Pluto gekleurde zonsverduistering…

Volle maan 28 juni 2018

Een Saturnale volle maan met de mogelijkheid om juist te ontdóen van oude boeien…

Maan(kaart) workshops en maansverduistering (Bergen)

Alles weten over de Maan en je eigen intuïtie ontwikkelen op de dag van de (totale maansverduistering? Een middag en avond Maan(kaart) workshop in Bergen (Noord-Holland).

Nieuwe maan 13 juni 2018
Volle maan 29 mei 2018

De Boogschuttermaan vraagt je om bijzaken van hoofdzaken te scheiden en in verbinding te blijven met je wensen en plannen voordat je je pijlen afschiet…