Petra Stam

Petra-Stam
 

Ik ben schrijfster van boeken en artikelen, spiritueel coach, tarotiste en klassiek homeopaat. Het overkoepelende doel van mijn boeken, consulten en activiteiten is ‘heelwording’. Via de verschillende consulten die ik bied, help ik je om je zelfbewustzijn, eigenheid en vrijheid te vergroten.

Als spiritueel coach gebruik ik tarotkaarten, spirituele astrologie, intuïtie, aardse en spirituele kennis en homeopathische remedies; deze manier van werken biedt optimale kansen voor bewustwording en groei.
Ik geef cursussen, workshops en lezingen op locatie, en de jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording' + workshops via de Isis Mysterieschool. Ook workshops en jaarcursus Krachtdieren staan binnenkort op het programma!

 

Agenda


NIEUWS

Blog
Nieuwe maan 23 juli 2017

Mars is de vurige motor achter de Maan en de Zon in Leeuw. Bezint eer ge begint...

Krachtdier-jaarcursus en -workshops

Op mijn nieuwe website www.mijnkrachtdier.nl alle info bij elkaar over Krachtdieren: boek, jaarcursus, workshops, info...

Volle maan 9 juli 2017

Een zeer intense volle maan doordat Pluto er pal 'op' staat en Mars er tegenover...

Nieuwe maan 24 juni 2017

De nieuwe maan maakt slechts enkele aspecten, maar het zijn mooie die gevoel en verstand verbinden met elkaar. (Een ideale dag voor de uitgave van mijn nieuwe Krachtdieren-boek!)

Cursus TAROT in Brabant

Vanaf 8 september: start CURSUS TAROT in Brabant! 8 vrijdagavonden, 8 lessen van 2,5 uur.