Petra Stam

Petra-Stam
 

Ik ben schrijfster van boeken en artikelen, spiritueel coach, tarotiste en klassiek homeopaat. Het overkoepelende doel van mijn boeken, consulten en activiteiten is ‘heelwording’. Via de verschillende consulten die ik bied, help ik je om je zelfbewustzijn, eigenheid en vrijheid te vergroten.

Als spiritueel coach gebruik ik tarotkaarten, spirituele astrologie, intuïtie, aardse en spirituele kennis en homeopathische remedies; deze manier van werken biedt optimale kansen voor bewustwording en groei.
Ik geef cursussen, workshops en lezingen op locatie, en de jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording' + workshops via de Isis Mysterieschool. Ook workshops en jaarcursus Krachtdieren staan binnenkort op het programma!

 

Agenda


NIEUWS

Blog
Nieuwe maan 20 september 2017

Met Zon, Maan, Mercurius, Venus en Mars in Maagd, maakt dit een aardse tijd om stil te staan bij zielenzaken...

Volle maan 6 september 2017

Er is weer wat rust na twee verduisteringen en al die Mars-invloeden... Deze dromerige Vissenmaan brengt je weer dichter bij je (ware) zelf.

Nieuwe maan en zonsverduistering 21 augustus 2017

Een vurige nieuwe maan en een zonsverduistering die aanzet tot een nieuwe start op het gebied waar jij dat wenst.

Volle maan en maansverduistering 7 augustus 2017

De volle maan en maansverduistering geven nieuwe inzichten, maar pas ze niet te impulsief toe...

Krachtdier workshop (Ommen)

Deze Krachtdieren-workshop is vrijdagavond en zaterdag overdag. Info in woord en beeld, met meditaties en live muziek, en je krijgt 'je eigen' dier-remedie mee.