Curssusen

Ik ben ook in te huren of te boeken om op lokatie onderstaande cursussen of workshops te geven.

Cursus Tarot, symboliek en mythologie 

De cursus bestaat uit twee delen: 8 lessen Grote Arcana en 8 lessen Kleine Arcana.

CupsIII.jpg

De eerste 22 kaarten in de tarot tonen de ontwikkelingsweg van de mens en het bewustzijnsniveau. Ze tonen de diepe processen in ons levenspad en geven inzicht in grote processen. Deze kaarten heten de Grote Arcana, wat ‘grote geheimen’ betekent. Iedere les worden enkele kaarten behandeld, is er een stukje intuïtie-training en worden verschillende kaartleggingen geleerd (je legt de kaarten en krijgt gelegd). De symboliek, de diepere betekenis van de kaart, eigen intuïtie en de kaart duiden worden zo steeds meer eigen gemaakt.
De cursus bestaat uit 2 delen:
-Grote Arcana (22 kaarten): symboliek, duiding, mythologie; intuïtie training, kaart leggen. 19:30 - 22:00 uur.
-Kleine Arcana (56 kaarten): symboliek en duiding, astrologische legging en jaarlegging eigen maken. 19:30 - 22:00 uur
Het lesmateriaal is mijn boek 'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot', die zit begrepen in de cursusprijs.

Start: januari 2016 in Alkmaar (vol; er is wel al een wachtlijst voor start in maart)

 

CURSUS EERSTE HULP MET HOMEOPATHIE

EHBO kit.jpg

Wil je ook in staat zijn om in tal van situaties pijn sneller weg te nemen of de hersteltijd van bijvoorbeeld een blessure te halveren?
Geef je dan op voor de cursus Eerste hulp met homeopathie!
Je leert hier zelf om met 37 homeopathische geneesmiddelen op een veilige manier te helpen in acute situaties. Denk aan koorts/griep, verwondingen, kneuzingen, verrekkingen, hoest, hoofdletsel of hersenschudding, beten en steken etc.
Homeopathie helpt op een zachte maar effectieve manier. In een acute situatie als oorpijn, kan er binnen enkele minuten verbetering optreden. In de cursus leer je dit op de juiste wijze toe te passen.
Tijdens de cursus krijg je een huisapotheek met de 37 homeopathische middelen die behandeld worden. Zo ben je altijd in staat om zelf in acute situaties op te treden en te helpen.

-Eerste hulp met homeopathie gericht op kinderen
Deze cursus duurt 5x2 uur en kost €200,00 inclusief het cursusboek en een kistje met 37 homeopathische geneesmiddelen en een flesje Hypercal tinctuur.
Je leert over de filosofie, manieren van behandelen, de werking van 37 geneesmiddelen en tal van acute situaties. Je kunt na deze cursus bijvoorbeeld je kind helpen bij buikpijn, tanden krijgen, koorts of heimwee. 

-Eerste hulp met homeopathie gericht op volwassenen
Deze cursus duurt 4x2 uur en kost €175,00 inclusief het cursusboek en een kistje met 37 homeopathische geneesmiddelen en een flesje Hypercal tinctuur.
Inhoud: filosofie, manier van behandelen, de werking van 37 geneesmiddelen en acute situaties zoals verstuikingen, griep, kiespijn of wespensteken worden behandeld.

Cursussen gaan op locatie en op verzoek (prijzen excl. reistijd en -kosten)
Minimaal 6 personen per groep.
Zelf een groep samenstellen? Vragen?
Telefoonnummer 06-29112912
Of mailadres homeopathie.totaal@gmail.com
Informatie over klassieke homeopathie op mijn website