Lente-maansverduistering-workshop 20 maart

Lente-maansverduistering-workshop
20 maart in Schipluiden en Almere

Op 20 maart start de Lente - dag en nacht zijn perfect in balans en het nieuwe leven gaat zich meer en meer laten zien. Drie dagen daarna is er een maansverduistering, een hemels gebeuren dat diepgaande effecten kan hebben en een nieuwe fase inluidt. De Maan staat in Weegschaal, en heeft alles te maken met verbindingen en relaties. Het thema is dan ook: de waarheid van je hart.

We gaan kort stilstaan bij het Lentepunt en de aankomende maansverduistering. Dan gaan we de diepte in tijdens een meditatie met de Egyptische godin Ma’at; zij is de godin van de kosmische harmonie, maar bevindt zich ook in de onderwereld (je onderbewuste), waar ze de zuiverheid van het hart bepaalt met haar weegschaal. Je gaat je hart in evenwicht brengen en verlichten; dat geeft harmonie, vrijheid en scheppingskracht. Een oefening in channelen volgt.

Je krijgt de energetische remedie gemaakt van Moldaviet, een bijzondere steen die is ontstaan na een meteoorinslag. Deze energie brengt je in contact met je hogere bestemming, brengt jouw waarheid aan het licht en verbindt je vanuit je hart met de Bron. Een meditatie met Isis en Osiris bekrachtigt deze verbinding zowel binnen als buiten jezelf. Ro Bert verzorgt de muziek en brengt met zijn klanken extra diepgang en ankering van dit proces. Zo ga je bewust en gericht jouw pad lopen in deze nieuwe cyclus van licht en leven.

Een Isis Mysterieschool workshop (Petra Stam & Els Lijesen)
Datum: 20 maart 2016
14:00 - 17:00 uur: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 22, Schipluiden (bij Den Haag) IN DE KERK!
19:30 - 22:30 uur: De Open Ruimte, Josephine Bakerstraat 40, Almere
Prijs: €40,00
Aanmelden op isismysterieschool@gmail.com