Workshops tijdens zonsverduistering 11-8 (Brabant)

image.png

Middag workshop rond de volle maan, zonsverduistering en krachtdieren

De workshop is in de middag, vlak na de zonsverduistering. We staan eerst stil bij de hemelse aspecten en de invloed daarvan. De volle maan, de Zon, Mercurius, Pallas Athena en de Noordknoop staan in Leeuw. Zowel het sterrenbeeld als de mythische leeuw gaat over Zijn, (zelf)expressie, creativiteit, en leven vanuit je hart. De zonsverduistering zorgt ervoor dat er nieuwe energie binnenkomt en een nieuw thema wordt geactiveerd. Aan de hand van een schrijfopdracht (‘de partner-blauwdruk’) krijg je zicht op je behoeften, aanpassingsmechanismen en je verwachtingen in de liefde. Kat helpt je om te gaan voor jouw droom. Een visualisatie, meditatie, live muziek en de ontmoeting met een krachtdier helpen je om de komende periode trouw te zijn aan Jou en jouw wensen. Je krijgt de dierenremedie mee van het krachtdier dat aan jou verscheen, dat jou steunt (of, als ik dat niet heb, een dier dat daar dichtbij komt).
Stuur je geboortegegevens mee als je je opgeeft, dan krijg je ook nog een kort actueel astrologisch advies.

Datum: 11 augustus 2018
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Plaats: Centrum INTNU, Bladerstraat 23, Ulvenhout (naast Breda)
Prijs: €50,00
Opgave: info@petrastam.nl

 

image.png

Avond workshop wierook maken

Op deze bijzondere dag van de nieuwe maan en de zonsverduistering beginnen we met een korte meditatie, om je thema te bepalen.

Tijdens deze workshop ga je verschillende soorten hars, hout, kruiden, bloemen en etherische olie op een kooltje te branden en testen: welke ruikt goed, welke niet en welke zijn favoriet? Ga je mengen op geur, kleur, element of werking van de ingrediënten? Door zelf te experimenteren ga je een eigen, heerlijk ruikend wierook-mengsel samenstellen voor jezelf - je eigen korrel-wierook om op een kooltje te branden. Heerlijk om thuis te branden of tijdens een speciale gelegenheid.
Alle stoffen zijn 100% natuurlijk, zodat je weet wat je inademt!

Datum: zaterdag11 augustus
Tijd: 19:15 – 21:30 uur
Kosten: €35,00 per persoon (inclusief materiaalgebruik, potje zelfgemaakte wierook en thee, koffie, lekkers)
Plaats: Centrum INTNU, Bladerstraat 23, Ulvenhout (bij Breda) -gratis parkeren in de straat
Opgave: info@petrastam.nl