Maan(kaart) workshop Ommen 10 mei

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden staan we stil bij de volle maan (die staat deze avond boven ons!) en andere actuele hemelse aspecten en aan de hand van de maankaarten krijg je zicht de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen. In woord en beeld krijg je uitleg over het gebruik van de maankaarten.
Het 2e deel is praktisch. Na een geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en verschillende manieren van kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom. Je krijgt een kaartlegging mee voor de volle maan van die avond: de Maan van het Ontwaken.

Door: Petra Stam
Datum: 10 mei 2017
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Plaats: Yoga2all, Dwarsdijk 6, 7731 RV Ommen
Prijs: €30,00
Opgave bij Erna:  info@yoga2all.nl 

--- De workshop zit inmiddels al vol! Als je wel interesse hebt: mail Erna, want we gaan een tweede avond plannen! ---