Lente workshop

Lenteworkshop 19 maart

 

Op 19 maart geef ik met Els Lijesen een workshop rond de start van de lente. Op deze middag, als licht en donker perfect in balans zijn, gaan we werken met de energie van de lente, op een Egyptische manier. Door je te verbinden met je innerlijke kunstenaar en schepper en je hogere lichtlichaam in het aardse lichaam te verbinden, ga je jouw goddelijke creativiteit vormgeven!

Tijdens de meditaties verbinden we ons met de godin Isis en de ster Sirius, krijg je een DNA-activatie, wordt je KA-lichaam (energielichaam) versterkt en wordt je hoger hartchakra geopend. Je krijgt ook de energetische remedie ‘Sneeuwklokje’ die helpt de spirituele energie te aarden, vertrouwen geeft om te doen waarvoor je hier gekomen bent en dat je losbreekt uit een oud patroon.

Isis Mysterieschool (Petra Stam & Els Lijesen)
Datum 19 maart, van 12.00 tot 16.00 uur
Lokatie: op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden (bij Delft)
Bijdrage: 50 euro
Aanmelden: isismysterieschool@gmail.com