Workshop maansverduistering Brabant

WORKSHOP ROND DE MAANSVERDUISTERING
Door Petra Stam en Robert van Miltenburg
10 februari, Ulvenhout (Brabant)

We bevinden ons in het koudste deel van het jaar, onder de IJsmaan. Het licht neemt toe, we zijn op weg naar de lente.
Deze avond gaan we, onder invloed van de hemelse stand en de maansverduistering die enkele uren later zal plaatsvinden, van Beneden naar Boven en van binnen naar buiten. Met behulp van de Soemerische godin Inanna schijn je licht op een weggestopte energie en ga je die omzetten in een kracht. Je krijgt de energetische edelsteenremedie Labradoriet, waardoor je gemakkelijker contact kunt maken met je innerlijke kracht en je zielenmissie - wat wil je in de lente gaan vormgeven?
Tijdens de (deels geleide) meditaties zal de muziek van Robert je ondersteunen. Met behulp van zijn helende klanken ga je oa ook uitgebreid je chakra’s langs en ervaar je wat nodig is om meer evenwicht te brengen. Als je kaarten hebt neem die dan mee, want die gaan je duidelijk zicht geven op jouw magie en hoe je in 2017 zichtbaarder kunt worden in de wereld.

Datum: 10 februari 2017
Tijd: 19:30 – 22:30 uur
Plaats: Centrum Intnu, Bladerstraat 23, Ulvenhout (bij Breda in Brabant)
Prijs: €40,00
Opgave: info.petrastam@gmail.com