Nieuwe jaartraining Isis Mysterieschool (Amersfoort)

Wil je met doeltreffende oefeningen en meditaties werken aan je bewustwording? Je persoonlijke en spirituele groei stimuleren met behulp van de Egyptische mysteriën? Je leven zelf creëren vanuit jouw ware zelf? Deze jaartraining brengt je stap voor stap weer bij je heelheid. Daarbij wordt je bijgestaan door de energie van de Egyptische goden; grote energievelden die je (weer) bewust maken van jouw oorspronkelijke kracht en potentie. De oefeningen en meditaties zijn krachtig, diepgaand en transformerend, en ook zeer liefdevol.
In iedere les wordt kennis overgedragen, en de energetische oefeningen zijn helder en goed te volgen, dus de training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook wordt er in elke les praktisch geoefend met de nieuwe energetische kennis.
Als je bewuster bent van meer of nieuwe mogelijkheden (een groter overzicht hebt), vergroot je je zelfbeschikkingsrecht; je kunt andere keuzen maken!

1. Je heelheid herinneren
Je oorspronkelijke heelheid her-inneren. Bewuste verbinding met je ziel. Welke zielenkwaliteiten ben je kwijt, wil je weer herenigen met jezelf het komende jaar?Verbinding met Isis, Hathor. Het hart, de ziel, reïncarnatie, leven en dood.

2. Zo boven, zo beneden
Zo boven, zo beneden. Inzicht in de bronenergie en hoe je daarmee verbonden bent.Verbinding met Thoth en Seshat. Heilige geometrie, symboliek, mysteriescholen en de mysterieweg, universele wetten.

3. Het Ka-lichaam versterken
Verbinden met je energetische lichamen betekent dat je zelf-standing kunt functioneren in de wereld (zonder gaten buiten jezelf op te vullen).Energie, ankh, materie en geest, de vijf energielichamen, versterken van het Ka-lichaam.

4. Pijnappelklier activeren
Bewustworden van je chakra's. De pijnappelklier activeren waardoor je in contact komt met je heldere vermogens. Je leert om je eigen geluk te creëren.

5. Je grootheid terugvinden
Je ware Zelf. Je leert je eigen ruimte in te nemen, in je ware grootte in de wereld te (gaan) staan.Verbinding met Osiris. Orion, de Djed en activering van de Djed.

6. Het mysterie van het hart
Je opent je hart en je ziet welke mysteriën zich daarin verborgen houden. Luisteren naar je hart betekent dat je je verbindt met jezelf en met anderen vanuit jouw hoogste frequentie.De Sfinx, verbinding met je hart, Leeuwtijdperk, Vissentijdperk, Watermantijdperk.

7. Naar binnen zien
Naar je eigen binnenwereld kijken (openen / activeren van het 3e oog). Begrip van de bewustzijnsniveaus en innerlijke alchemie.De zeven bewustzijnsniveaus, de alchemistische metalen, de Grote Piramide, inwijding.

8. Orde in je emoties
Verbinden met en herkennen van je emoties; je hogere natuur heerst over je instinctieve natuur.Verbinden met Sekhmet en Bastet. Balans in je emoties.

9. Je schaduw
Schaduwwerk. Ontmasker je angsten. Door angsten te zien voor wat ze zijn, kun je ze omzetten in kracht.Verbinding met Anubis, Sobek en Seth. De onderwereld, de schaduw, wat is angst, angst ontmaskeren, trilling van angst verhogen, illusies en terugkerende patronen.

10. Het wegen van het hart
Ontdekken van de waarde van jouw waarheid; leven vanuit je ware hart in plaats van ego-identificatie.Verbinden met Ma’at. Ammit, de Hal van de dubbele Waarheid, de waarheid van je hart.

11. Van duister naar licht
Transformatie: doorzie de illusie van je schaduw - daardoor kun je je ware potentie gaan neerzetten in het licht. Verbinden met Ra en Nut. Apophis, scarabee, opbouwen vanuit bronlicht.

12. Het versterken van je levenskracht
Zuiveren en versterken van de chakra's waardoor je vurige levenskracht wordt geactiveerd en vrij kan stromen.Verbinden met Nekhbet en Wadjet. Sekhem (levenskracht).

13. Wedergeboorte
De kracht van loslaten. Ruimte creëren voor wedergeboorte van je stralende hogere Zelf.Verbinden met Horus. Wedergeboorte, neutraliteit, loslaten.

14. Het Zelf, creatie, heelheid
Hereniging met de bronenergie. Ervaren van eenheid met het Al en vanuit de heelheid met Jezelf je eigen leven bewust creëren. Onsterfelijkheid, Orionnevel, de Zon, de Sahu, Ka (etherisch lichaam) en Ba (ziel)

Tijden: 12:00 - 16:00 uur
De data:
1. 29 jan 2017
2. 19 feb
3. 12 maart
4. 2 april
5. 23 april
6. 14 mei
7. 4 juni
8. 25 juni
9. 3 sept
10. 24 sept
11. 15 okt
12. 5 nov
13. 26 ov
14. 17 dec

Lokatie: 'Mens en Intuïtie, Stovesstraat 25 in Amersfoort
De prijs voor de hele training is €600. Dit kan ook in twee delen worden betaald.
Als je vragen hebt of je wilt aanmelden, dan kan dat via dit mailadres.
Bellen kan ook:
Petra: 06-29112912
Els: 06-42373723

 

(P.S. we geven op deze plek ook een workshop op 21 december: ‘Isis en de geboorte van het licht' - je kunt meedoen als je wilt, ook om te ervaren hoe we werken. Als je daarna besluit om met de jaartraining mee te doen, krijg je €25,00 korting (ofwel dan deed je zo goed als gratis mee met de workshop!).
Zie: http://www.isismysterieschool.nl/workshops.html