2017 jaarkaart

2016 was een Kluizenaar-jaar: meer achter de schermen aanwezig zijn en/of werken dan op de voorgrond springen, regelmatig tijd nemen om te reflecteren en in-zicht op te doen, zodat je de focus in het hectische dagelijks leven helder houdt.

2017 is een Rad van Fortuin jaar. Er komen andere bewegingen en nieuwe mogelijkheden. In eerste instantie vraagt dit om achteruit te kijken en te zien wat je in 2016 hebt gedaan of juist niet en waar dat toe heeft geleid. Het Rad brengt in 2017 nieuwe verrassende kansen, maar die zie of vind je als je inzicht in je handelen hebt, verantwoording voor jezelf neemt en oude (beperkende) patronen doorbreekt. Zo stap je uit oude (vervelende) cirkeltjes en begeef je je in een opwaartse spiraal.

We zijn met Midwinter ook de periode van de Maan van de Langste Nacht ingegaan (21 dec - 19 jan.). Mijn maankaart sluit perfect aan bij de jaarkaart: ontwikkel jezelf en weef (mee aan) je eigen lot!

Tarot consulten
'De Maan - 66 mystieke kaarten voor bewustwording'
'Pythia, de hogepriesteres - symboliek en mythologie in de tarot'