Midwinter workshop (Roosendaal)

Midwinter workshop

We bevinden ons voor Midwinter, de tijd vlak voordat dat het Grote Wiel draait en een nieuwe cyclus inluidt. Deze avond gaan we stilstaan bij de terugkeer van het licht in de natuur en in onszelf. Informatie, hemelse invloeden, doelen stellen. Je krijgt een ‘direction stone’ waarmee we gaan mediteren. De godin Arianrhod, koningin van het hemelse zilveren (sterren)wiel staat je bij; zij is de grote weefster van het leven, van kosmische tijd en het lot en zij neemt je mee naar haar plek van transformatie in de sterren. Robert van Miltenburg begeleidt de meditatie met zijn spirituele instrumenten en magische muziektonen en tijdens het praktische deel:

Het 2e deel is praktisch. Neem je eigen kaarten mee als je die hebt – het maakt niet uit welke en je hoeft ook geen ervaring te hebben. Je kiest een kaartlegging over Oud-en-Nieuw, die ga je voor elkaar doen. Je gaat je deze avond bewust worden van wat je achter kunt laten, wat jouw mogelijkheden zijn, wat je valkuilen zijn, kortom: de richting en thema’s die in 2017 gaan spelen.

Door: Petra Stam en Robert van Miltenburg
Datum: vrijdag 9 december
Plaats: Boulevard Antverpia 2, Roosendaal - bij Asje van Hout
Tijd: 19:30 - 22:30 uur
Prijs: €40,00
Opgave: info.petrastam@gmail.com
        Max. 20 mensen!