Workshop omtrent de maansverduistering (A'dam en Lelystad)

We staan stil bij de maansverduistering die kort na middernacht plaatsvindt, de Zwarte Maan (die direct naast de Zon staat deze dag) en het Pad van Osiris. Via je Zwarte Maan kom je bij je essentie, je intuïtieve weten, de wijsheid van je ziel. Het toont waar je echt mee op de planeet komt en ook hoe je je eigen weg kunt gaan /manifesteren zonder je aan te passen.

Je krijgt informatie, we doen een oefening met de Zwarte Maan stemvork (fonoforese) en meditaties omtrent deze onderwerpen. Het Pad van Osiris geeft je duidelijkheid over je levensdoelen en ook de valkuilen en herhalende patronen waarin je kunt vastraken. Je krijgt een korte persoonlijke reading over de Zwarte Maan in jouw horoscoop. Special: muzikale begeleiding van Ro Bert!

Door: Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Tijd: Amsterdam 13:00 - 17:00 uur, Lelystad 19:00 - 22:00 uur
Prijs: €40,00
Plaats: Amsterdam: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38
Lelystad: Poolzeestraat 7.
Opgave: isismysterieschool@gmail.com of via de contactpagina

(deze workshop wordt in de avond ook in Lelystad gegeven)