Maankaart legging voor de maansverduistering

MAAN-KAART-LEGGING bij de maansverduistering van 28 september

Rond de maansverduistering kunnen er emoties of onverwerkte zaken omhoog komen die je veilig had weggestopt. Als je dit (h)erkent en onderzoekt, overvallen ze je niet zo. De dag ervoor en erna geven extra mogelijkheden om te ervaren wat jouw ziel wenst, welk zielenpad bij jou past, wat jou roept. Er kunnen verschuivingen plaatsvinden in en om je heen. Oorzaak en gevolg, actie en reactie, ze liggen in elkaars verlengde – als je je daarvan bewust bent, kun je er invloed op uitoefenen (dmv keuzes, gedragingen, etc.) en zo de bestuurder zijn van je eigen lot!

Deze kaartlegging geeft je zicht op wat er onbewust bij je speelt en hoe je trouw kunt zijn aan jouw zielenopdracht. Aan de hand van deze opdrachten of inzichten (kaart 1 en 2) krijg je een beeld van wat de maansverduistering voor jou in beweging kan of gaat brengen.

1. Deze kaart geeft zich op een aspect of thema uit je
onderbewuste dat om meer begrip of verwerking vraagt.
2. Hulpkaart: geeft een positieve invloed op het ‘trouw zijn aan je  
Zelf en jouw zielenopdracht’.
3. Geeft zicht op de komende drie maanden.

'De Maan - 66 mystieke kaarten voor bewustwording'