Je innerlijke waar-heid

Van 19 mei tot en met 10 juni loopt Mercurius ‘achteruit’. Deze planeet van de communicatie is de heerser over Tweelingen en staat ook in dit teken. Beide hebben alles te maken met alle vormen van communicatie, verstand en intellect, contacten, contracten en handel. We weten wel dat er in die tijd op deze vlakken misverstanden kunnen ontstaan, dingen kwijtraken of stroef lopen. Maar er huist ook kracht in:

Neem deze periode de tijd om extra naar je innerlijke wijsheid te luisteren. Maak duidelijk voor jezelf wat voor Jou van belang is. Waarschijnlijk is het lastiger om via je linkerhersenhelft te werken, maar je rechterhersenhelft kan nu duidelijker inzicht geven in je innerlijke waarheid, in je wensen en dromen, in wat van werkelijke betekenis is voor jou. Treed in contact met jezelf! Wat wens je ten diepste? Durf eerlijk te luisteren naar de stem van je hart en je ziel. Doe Zelf-kennis op. Laat de ‘ja-maars’ even hun mond houden! Dit is een goede tijd om (in het hier en nu) naar je ware essentie te gaan. Daar kom je via je hart. Het betekent niet dat je er ook meteen actie op moet ondernemen, maar vaak is het toelaten of toegeven al een eerste stap. Daarna komt het uitdragen van je boodschap vanzelf wel – on its own, perfect time.

Extra hulp nodig? Boek een tarot/astro consult