Workshop 'Het versterken van je levenskracht'

In de workshop werken we met de energie van Nekhbet de giergodin en Wadjet de slangengodin. Dit is zuiverende en beschermende energie. Door het zuiveren en openen van je chakra's kan de Sekhem, de vurige levenskracht beter door je (energie)lichaam gaan stromen. Dat doen we door middel van oefeningen en meditaties, visualisaties en yoga-oefeningen. De meditaties zijn zacht en werken zuiverend en helend; ze wekken de vurige levenskracht op maar zullen haar niet overweldigend doen ontwaken). Je ervaart wel expansie, verruiming en geluk!

Els en ik geven deze workshop op zondag
- 24 mei bij Centrum Op Hodenpijl in Schipluiden
- 7 juni in Centrum Karunika in Amsterdam
Beide dagen zijn van 12.00 tot 16.00 uur. 
De kosten zijn 50 euro
Aanmelden: isismysterieschool@gmail.com

Dit is de 12e sleutel van de jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording' maar is ook als losse workshop te volgen.