Maankaart workshop en vrouwencirkel in Groningen

Een vrouwencirkel over de kracht van de maan, maankaarten en de maancyclus

11:00 – 13:30 uur: Vrouwencirkel
Deze is ontstaan vanuit een oeroude traditie waarin het vrouwelijke werd geëerd, wijsheden werden gedeeld en de heelheid werd gevoed. Met dans, oefeningen om te gronden, te openen, etc.

13:30 – 14:30 uur: Gezamenlijke lunch.

14:30 – 17:00 uur: Maankaart workshop
De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.

Een vrouwencirkel met Petra Stam, schrijfster van boeken en artikelen, spiritueel coach, klassiek homeopaat en tarotiste. Op Tweede Pinksterdag geeft Petra een workshop over de kracht van maan.
Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden (ook over de actuele hemelse aspecten) en uitleg over de opbouw en het gebruik van de maankaarten.
We gaan intuïtie-oefeningen doen zodat je (ook) vanuit je innerlijk kunt spreken en de boodschappen die vanuit je onbewuste omhoog komen, gaat vertalen naar begrijpelijke taal. Je gaat niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander de Maankaarten leggen en duiden - vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Verder gaan we een advieskaart trekken, zelf een mini-consult-op-afstand geven en duidelijk krijgen hoe je een droom kunt verwezenlijken.
Je krijgt een kaartlegging mee die je voor de volle Bloemmaan (2 juni, thema ‘groeikracht en verbinding’) kunt gebruiken.

De workshop is verweven in de vrouwencirkel.
Datum: 
25 mei (Tweede Pinksterdag)
Tijd: 11.00 - 17.00 uur
Prijs: 
€ 55,- (inclusief warme vegetarische lunch) 

Opgave bij Inge van Nimwegen: info@happyyoga.nl
   Haar website: www.happyyoga.nl