Isis en het eenheidsbewustzijn in de homeopathie

Vrijdag 16 en zaterdag 17 januari:
Twee unieke nascholingsdagen klassieke homeopathie en/of twee dagen informatie, werken met de energetische/homeopathische vorm van Egyptische goden, oefeningen, zelf ervaren en leren dit toe te passen in je eigen praktijk:
ISIS EN HET EENHEIDSBEWUSTZIJN EN DE OXYTOCINE FACTOR
door Alize Timmerman en Petra Stam

We onderzoeken de helende kennis die ons doorgegeven is door de Egyptische oudheid: Isis, Horus, Osiris, en ook Maria Magdalena. We gaan werken met het Ka-lichaam of ‘Qi’, de kwantum kracht, of zoals Hahnemann het noemde ''de Vitale kracht".
In het oude Egypte werden het symbool en de intentie gebruikt. In de homeopathie gebruiken we de gepotentieerde remedie waarin geest en vorm samenkomen. We gebruiken Intentie om in resonantie met de remedies te komen. Gezamenlijk ervaren we: Lotus, Sepia, Parel, de Leeuw, de Kat, de Wolf, de Krokodil, de Cobra, de Gier, Luna en Moonstone, Chocolate, Linde, Menstruatiebloed, Oxytocine.

We bespreken de mythe van Isis en Osiris waardoor je je bewust wordt van je levenspad. Je verbindt je met je hart en een zielenkwaliteit en leert deze in te zetten bij de behandeling.
Maaninvloeden, archetypische beelden, het hormoonstelsel en trouw zijn aan jezelf. 
We werken aan het streven naar bewustzijn, het luisteren naar je ziel en gebruiken om daarmee je authentieke kracht (terug) te vinden. We werken met korte meditaties en het in resonantie gaan van remedies die ons helpen je helende kwaliteit in ontwikkeling te brengen.
Alle C4-homeopathische middelen worden verbonden met de symboliek van de goden en de mythen en helpen je om je ware zelf te hervinden.

Deze dagen zijn ook goed te volgen voor belangstellenden! Je kunt het bv integreren in vrouwenwerk.

Petra Stam is klassiek homeopaat en schrijfster van oa het prachtige boek "Isis en de 14 sleutels tot heelwording" (met Els Lijesen). Zij gebruikt deze sleutels dagelijks in haar praktijk en is hiermee een succesvol therapeut.
Alize is een wereldberoemd klassiek homeopaat; zij leert en werkt in Egypte en verbindt het oude Vitale Weten uit Egypte met homeopathie.

Het is een Heel programma en beslaat daarom 2 dagen:
Vrijdag 16 januari: 9:45 – 18:00 uur.
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.
Jan van Nassauatraat 111, Den Haag (12 minuten lopen van CS of parkeren (betaald) in de straat.
De kosten voor de eerste dag zijn €90,00 en de tweede dag daarom slechts €45,00.
De lessen zijn door de NVKH en de NOKH erkend.
De lessen zijn inclusief biologische soep, koffie en thee.

Aanmelding via de website: www.hahnemanninstituut.nl of door rechtstreekse aanmelding bij het instituut per email: hin@hahnemanninstituut.nl