Workshop 'Naar binnen zien' (A'dam en Schipluiden)

In deze workshop krijg je zicht op de zeven bewustzijnsniveaus en de alchemistische weg. De energie van de zeven alchemistische metalen ga je ervaren en (letterlijk) voelen; zij geven de weg aan van materieel bewustzijn naar goddelijke wijsheid. Op welk niveau ben jij, en hoe kun je werken om op een hoger niveau te komen?
We gaan werken - door middel van geleide meditatie - met de energie van de Grote Piramide van Gizeh. Behalve uitleg over deze inwijdingstempel en de krachten van de geometrische vorm van dit monumentale bouwwerk, zul je die krachten ook praktisch ervaren: daarmee wordt je DERDE OOG geactiveerd en je zult de energie van je gids leren kennen.

Heldere communicatie met je GIDS kan een grote steun zijn op de meest uiteenlopende levensgebieden. Je kunt via je gids inzicht krijgen in je levensplan, in je onderbewuste inhouden en je kwaliteiten. Je kunt informatie krijgen over situaties en andere mensen. Je kunt met je gids samenwerken om heling te bewerkstelligen voor jezelf of voor een ander.
Met behulp van je geactiveerde derde oog en je gids oefen je je in het geven van een fotoreading.

 Deze workshop is de 7e sleutel van de jaartraining ‘De 14 sleutels tot heelwording van de Isis Mysterieschool, maar kan ook als losse workshop gevolgd worden. We streven ernaar zowel praktisch kennis over te brengen alsook je intuïtieve kwaliteiten te ontwikkelen.

-1 februari, 12.00 tot 16.00 uur, Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam
-8 februari, 12.00 tot 16.00 uur Centrum Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden (vlakbij Den Haag)
-
Kosten €50,00
-
Aanmelden: http://www.isismysterieschool.nl/contact/