MerKaBa onderdeel van onze jaartraining!

Merkaba jaartraining Isis Mysterieschool

NIEUW in onze jaartraining 'De 14 sleutels tot heelwording':
MerKaBa meditatie

 MerKaBa betekent: roterend licht dat geest en lichaam van de ene naar de andere wereld meeneemt. Leer bewust je lichtlichaam te activeren waardoor lichaam en geest worden gesterkt en zich verbinden met hogere dimensies. De MerKaBa is namelijk een voertuig voor ascensie – het verhoogt je trilling en herbergt de energie van spirituele transformatie. Door de MerKaBa meditatie breng je polariteiten in balans (verenigen van linker en rechterhersenhelft), zuiver je je elektrische systeem, leid je de zuivere energiestroom langs je chakra’s en verhoog je je trilling van de 3e naar de 4e dimensie. Hart, geest en lichaam worden verbonden met elkaar.

 We gaan in bijeenkomst 2, 3 en 4 steeds een uur besteden aan de opbouw van de 17 ademhalingen die je MerKaBa, je geometrische lichtveld, activeert. Deze middagen zijn, behalve als onderdeel van de hele jaartraining, los bij te wonen als cluster van 3. Mail ons over de mogelijkheden; er is maar beperkt plaats!
Prijs: €150,00 voor 3 cursusmiddagen inclusief een gratis kwartierconsult (healing of tarot).


Volledig programma van bijeenkomst 2, 3 en 4:

2. Zo boven, zo beneden
Reis met Thoth door de bouwstenen vh universum, verbinden met bronenergie, heilige geometrie, symboliek, mysteriescholen en de mysterieweg, meditaties. Start opbouw MerkaBa. Je krijgt een herkimer-diamant waarmee we gaan reizen
5 oktober Amsterdam        
12 oktober Schipluiden

 

3. Het Ka-lichaam versterken
Verbinden met je energetische lichamen betekent zelf-standig kunnen functioneren in de wereld (zonder gaten buiten jezelf op te vullen); energie, ankh, materie-geest, meditaties en oefeningen om het Ka-lichaam te versterken. Verder werken aan de opbouw van de MerKaBa.
26 oktober Amsterdam       
2 november Schipluiden

 

4. De pijnappelklier activeren
Bewustworden van en (evenwichtig) activeren van je chakra’s mbv oefeningen, meditaties en fonoforese (geluidstrilling). De pijnappelklier activeren waardoor je in contact komt met je heldere vermogens en je eigen geluksgevoel kunt reguleren. Activeren van je MerKaBa.
16 november Amsterdam    
23 november Schipluiden

Vragen bij Petra: info.petrastam@gmail.com of tel. 06-29112912
Opgave bij Els: info@energiecursus.nl of tel. O6-42373723

 www.isismysterieschool.nl 

(eigen foto)