Vergeet me niet

Screen Shot 2014-04-21 at 14.44.53.png

De naam voor dit bloempje werd pas in de 19e eeuw gebruikt omdat het populair werd door de dichter Coleridge. Hij nam de naam van een oud Duits verhaal over een ridder die met zijn geliefde langs de rivier liep; zij vroeg hem om wat van de lieflijke blauwe bloemetjes te plukken, die aan de oever groeiden. Hij plukte ze, maar viel in het water. Nog net voordat hij verdronk kon hij de bloemen voor haar voeten gooien, terwijl hij met zijn laatste adem riep: “Vergeet me niet!”
Homeopathisch helpt Vergeet-me-nietje als je in een rouwproces zit of een gebroken hart hebt. Het geeft de mogelijkheid om troost te vinden via dromen door contact met andere dimensies. Het maakt bewust van karmische connecties in persoonlijke relaties. Geeft een basis (versterkt sacraal chakra) en heft blokkade in de keel op (versterkt keelchakra).
En meer…

www.homeopathie-totaal.nl

(eigen foto)