Nieuwsbrief februari '14

Ankh_isis_nefertari.jpg

We zijn gewoon weer op weg naar de lente, alsof het geen winter is geweest! Het nieuwe leven roert zich al en bij ons is de impuls voor een nieuwe start ook steeds meer voelbaar. Dit is de periode van de Sneeuwmaan (18 februari -19 maart) en het thema daarbij is ‘kiemkracht en ontkiemen’.
In deze nieuwsbrief (die lang op zich heeft doen wachten omdat ik al zoveel post op mijn website en op Facebook) laat de Magiër zien ‘wat je zaait zul je oogsten’ - zowel een passend gegeven als goed om bij stil te staan in deze tijd van het jaar. Op 1 maart hangt de nieuwe maan in de lucht; een stuk over de energieën die daaruit voortkomen. ‘Isis en de 14 sleutels tot heelwording’ komt eraan en de bijbehorende jaarcursus plus een introductie-workshop worden heel bijzonder! Een stukje over homeopathisch middel Bryonia laat de mens achter deze slingerplant zien. En de agenda is uitgebreid en bevat nieuwe soorten consulten die ik aanbied. Veel leesplezier.

Lees de nieuwsbrief hier