Workshop 'Licht in het duister'

LICHT IN HET DUISTER
Een transformatieve workshop 
die los staat van de jaartraining.
6 december door mij en Els Lijesen

In deze donkere tijd van het jaar vraagt onze binnenwereld om aandacht. We kunnen nu gemakkelijker inzicht krijgen in de onderbewuste inhoud van ons Zelf en deze aan het licht brengen. Zo kun je je bewust worden van dat wat jou eventueel belemmert, waar je stagneert of niet durft te stralen.

 Op 6 december is het volle maan, en die hemelse energieën van dat moment gaan we gebruiken tijdens deze workshop. Door middel van je geboorte-gegevens krijg je een korte persoonlijke schets van je bestemming in dit leven. Ook doen we een thymusklier-activatie en je krijgt de remedie “hogere hartchakra”. Dit helpt karma en angst te transmuteren en verbindt je met anderen vanuit dit geopende hartcentrum. De remedie en activatie brengen je bewust in contact met het goddelijke. Ook brengen ze je talenten aan de oppervlakte waardoor je ze ziet en kunt gebruiken. Twee meditaties helpen je zicht te krijgen op jouw innerlijk licht. De Egyptische zonnegod Ra, die iedere avond begint aan zijn reis door de onderwereld en 's morgens weer herboren wordt, past prachtig bij dit thema. Zijn energie begeleidt je als je je bevrijdt van oude ballast. Shine!LI

 Zaterdag 6 december
Tijd: 12.00 uur tot 16.00 uur
Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam
Bijdrage: €50,00

aanmelden: http://www.isismysterieschool.nl/contact/