Workshop Droom In Zicht

Houden je dromen je wakker? Of droom je zelfs met je ogen open?

Zowel dagdromen als nachtelijke dromen zijn berichten die gehoord en erkend willen worden. Tijdens deze Droom-workshop ga je vanuit twee disciplines je dromen bestuderen:

Petra Stam is een ervaren tarotdeskundige en schrijfster. Met haar ga je met behulp van verschillende kaarten meer zicht krijgen op je dagdroom of wens en hoe je die in vervulling kunt laten gaan. Na een korte meditatie / visualisatie ga je je droom duidelijk omschrijven. De kaarten zullen inzicht geven over doel, advies en uitkomst. Ervaring met tarot is niet nodig. Je wordt ondersteund in het duiden van symboliek.

Dreamsss.jpeg

Diana Willemsen is een ervaren hand- en droomlezer. Met haar ga je aan de slag om een kenmerkende of actuele droom te duiden. Aan de hand van je eigen droom leer je meer over je persoonlijke droomsymboliek. Ook komen andere technische aspecten aan bod omtrent dromen onthouden, noteren en analyseren.
Je neemt je eigen droom mee. Wil je vooraf advies over hoe je dromen het beste kunt onthouden en noteren, neem dan even contact met Diana op.
www.rationem.nl

Plaats: KunstKringloop winkel ( Kunstkringloop NL )
Kennemerstraatweg 390 te Heiloo

Datum: vrijdag 11 oktober 2013
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Prijs: €25,00 inclusief thee en materiaal.
Let op, vroegboekkorting: als je betaalt vóór 7 oktober betaal je €21,00 !

Opgeven kan per mail bij mij