Nazomer 2012 Nieuwsbrief

Het is de overgangstijd van zomer naar herfst, van warm naar kouder, van licht naar donkerder… Iedere dag is het meer te merken en als je er gevoelig voor bent kan het zijn dat je ook onrust ervaart. Toch is dit ook juist een mooie tijd om je in te stellen op je gevoel en zaken die vanuit je onderbewuste omhoog komen. Ze kunnen je nieuwe inzichten geven en helpen je persoonlijke doelen (oogst) te behalen in deze tijd.

Tarotkaart de Toren en de Ster geven duidelijkheid over hoe iets kan inslaan en een helder inzicht kan geven zodat je weer bij Jezelf uitkomt. Ook de maanenergie van de komende tijd en het herfstpunt kunnen daarbij helpen. Ik heb ook een lijst toegevoegd met de werking van homeopathische eerste-hulp-middelen omdat die wellicht (een milde en natuurlijke) zelfhulp mogelijk kunnen maken en stimuleren. De agenda sluit deze nieuwsbrief af.

Lees de hele nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief via de mail ontvangen?

 

De-STER.jpg