Zomer 2012 Nieuwsbrief

De langste dag is al weer 2 weken achter ons... Het voelt of we bijna ongemerkt op het keerpunt zijn gekomen en nu, net als de zon, de spiraal inwaarts volgen. Ook door het weer zoeken we al eerder de plekken binnenshuis en in de binnenwereld. De invloed van de Maan, de Hogepriesteres en de Pythia sluiten daarop aan in deze nieuwsbrief. De vorm en werking van de goudsbloem verwijst nog naar de Zon en mijn sprookje De heksters kan meerdere vakantiedagen opfleuren voor kinderen en volwassenen! Verder een uitgebreide agenda met daarin oa twee tarotcursussen, tarotverdieping voor het najaar, en de lezing die ik met Karin Haanappel in oktober ga geven. Een fijne vakantie en veel veel leesplezier gewenst!

Lees de hele nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief via de mail ontvangen?

 

object000-22.png