Mei 2012 Nieuwsbrief

Een iets andere nieuwsbrief deze keer: in plaats van een tarotkaart staat er een ander beeld ‘voorop’, namelijk de Pythia ofwel het Orakel van Delphi, de orakelpriesteres die direct te maken heeft met mijn tarotboek dat in oktober zal verschijnen bij A3 boeken. Daaronder mijn kinderboek De heksters, een sprookjesachtig verhaal dat op 4 juni uitkomt. Dit is de periode van de Bloemmaan die het thema ‘groeikracht en verbinding’ heeft. Dat is wel te zien in de natuur, maar helaas laat de Zon zich weinig zien. Zoek vooral in jezelf wat je al hebt bereikt, hoe je verder wilt groeien en wat je daarvoor nodig hebt. Een stukje over de Pleiaden en de volle maan en zonsverduistering van zondag geven er meer zicht op.

Lees de hele nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief via de mail ontvangen?