‘De heksters’ is uit!!!!

Onder mijn pseudoniem Sarina Star schreef ik dit sprookje en Sander van Geelen maakte er geweldige illustraties bij. Ik merk om me heen dat veel mensen nog niet toe zijn aan een e-book of iBook. Ik in principe ook niet, maar een geïllustreerd sprookje is daarin voor mij een uitzondering. Je kunt vegend of klikkend bladeren en voorlezen en door de tekeningen is het een gevarieerd digitaal boekje. Te lezen op: computer, iPhone, iPad, e-reader. De inhoud:

Het verhaal gaat over een heksenvolkje dat kan toveren, maar deze krachten alleen gebruikt om te pesten of anderen dwars te zitten. Als daardoor het voedsel en hun toverkracht op raken, probeert het jongste heksje hen te redden met behulp van de
wenseieren van de groene slang. Maar hoe kan ze de eieren bemachtigen? De slang geeft haar eieren niet zomaar weg – ze wil ze alleen ruilen voor iets wat het kleinste heksje niet zomaar durft te geven...

De heksters is te bestellen bij BOL, iTunes en via zo’n 1800 boekenwinkels.
Er is ook een Engelse versie: The Magic Pica’s
Prijs: €5,99

 

De Heksters The Magic Pica's.png