Augustus 2011 Nieuwsbrief

Op de kaart is een landschap te zien dat wordt verlicht door het bleke maanlicht. Het is gereflecteerd licht, waardoor alles anders lijkt van hoe je de dingen in werkelijkheid zag. In de poort van een oude tempel staat een Maanpriesteres. De tempel dateert uit oude tijden, van voor mensenheugenis, en herbergt allerlei geheimen - het is immers een plek van verering en tegelijk een observatorium.Van daaruit leidt een smal pad naar de doorgang in een rotspartij aan de horizon. De wolf, een bewaker van de poort, huilt naar de Maan, en een kreeft kruipt uit de poel. Alleen intuïtie, voorgevoelens en inspiratie blijken betrouwbaar te zijn om door illusies heen te kijken, om door bedrog heen te kijken en om door wanen heen te prikken. Het smalle pad is slecht veilig als het zelfvertrouwen is hersteld en geloof is verworven; meer nog omdat het de enige uitweg is! Rust en stilte helpen om onnodige sensaties en verwarring te vermijden.

Lees het hier: Augustus 2011.pdf

Wil je de nieuwsbrief iedere maand via de mail ontvangen?

info.petrastam@gmail.com