Back to All Events

Workshop rond de zonsverduistering (Castricum en Bilthoven)

Isis Mysterieschool workshop
‘Het ontwaken van het zonnebewustzijn’

Tijdens en vlak na de zonsverduistering op 26 februari geef ik met Els Lijesen twee workshops. Met live muziek van Robert van Miltenburg!

Op zondag 26 februari is het nieuwe maan én er is een zonsverduistering. Er komt nieuwe energie binnen en een nieuw thema wordt geactiveerd en geankerd in je bewustzijn. Deze zonsverduistring valt in het teken Vissen, waardoor de nadruk ligt op eenheid en kosmisch bewustzijn. Dit is dé tijd waarin een nieuwe cyclus op een hoger niveau ontwaakt en kan worden geïntegreerd.

We gaan de actuele hemelse energieën gebruiken in de workshop. We gaan een oude, beperkende energie loslaten, en ruimte maken voor een nieuwe manifestatie. Wat wil je laten worden geboren en in de wereld zetten deze lente? We gaan werken met de drie-eenheid Isis-Osiris-Horus, en ons via meditatie verbinden met ons stralende hogere zonnebewustzijn.

Verder:
- Je krijgt een korte persoonlijke reading op papier over de Zwarte Zon in jouw geboortehoroscoop. Hier ervaar je jouw verbinding met de kosmos, liggen je oneindige mogelijkheden, overstijg je je ‘ik’ en ervaar je eenheid.
- Twee meditaties waarin je duidelijk ervaart hoe jouw ware zelf zich wil manifesteren en hoe je dat kunt verwezenlijken.
- Je wordt meegevoerd op de helende klanken van de instrumenten van Robert en kom tot moeiteloze manifestatie van je ware zelf.
- Heb je kaarten? Neem ze mee, want je gaat zicht krijgen op jouw magie en 'hoe je fortuinlijk kunt zijn in 2017'.

Datum: 26 februari 2017
Locaties:
-13.00 – 16.00 uur: Yoga Castricum, Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum
-19.00 – 22.00 uur: Centrum de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven
Prijs: 40,00 euro
Aanmelden: isismysterieschool@gmail.com

Earlier Event: February 10
Workshop rond maansverduistering (Brabant)
Later Event: March 19
Lente workshop