Back to All Events

Leeuwenpoort workshop (Amsterdam)

Liongate.png

“DE LEEUWEN-STERRENPOORT”

Op 8 augustus staat de Leeuwenpoort open, een sterrenpoort waardoor de energie van het sterrenbeeld Leeuw voluit kan stromen. Niet alleen de Zon staat in Leeuw, ook Mercurius en de Noordknoop (levensmissie). Dit zorgt ervoor dat er veel authentieke kracht is; je kun stralen als een zon en je creatief en geliefd voelen. Eigenliefde en zelfvertrouwen kunnen groeien.
In deze workshop staan we stil bij deze hemelse invloeden. Als de Leeuwenpoort geopend is kun je duidelijk krijgen welke nieuwe doorgang jij wilt creëren in je leven. In twee meditaties zul je de kracht van liefde en vertrouwen ervaren en een nieuwe doorgang voor jezelf creëren.
Extra: je krijgt de remedie Milky Way! Sleutelwoorden hierbij zijn: wedergeboorte, inwijding, opent het hart en verhoogt de hart-trilling, verbindt met het goddelijke, vergroot je bewustzijn tot buiten de aarde (universeel); 'the first step in being, listening to the gods’.
Maak je intenties duidelijk en stap door de sterrenpoort!

Door: Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Datum: woensdagavond 8 augustus
Tijd: 19:30 - 22:30 uur
Plaats: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam
Prijs: €40,00

Earlier Event: June 23
Krachtdier-lezing Breda