Back to All Events

Maan-zonsverduistering-krachtdier workshop (VOL)

workshop zonsverduistering krachtdieren

Workshop rond de volle maan, zonsverduistering en krachtdieren

De workshop is in de middag, vlak na de zonsverduistering. We staan eerst stil bij de hemelse aspecten en de invloed daarvan. De volle maan, de Zon, Mercurius, Pallas Athena en de Noordknoop staan in Leeuw. Zowel het sterrenbeeld als de mythische leeuw gaat over Zijn, (zelf)expressie, creativiteit, en leven vanuit je hart. De zonsverduistering zorgt ervoor dat er nieuwe energie binnenkomt en een nieuw thema wordt geactiveerd. Aan de hand van een schrijfopdracht (‘de partner-blauwdruk’) krijg je zicht op je behoeften, aanpassingsmechanismen en je verwachtingen in de liefde. Kat helpt je om te gaan voor jouw droom. Een visualisatie, meditatie, live muziek en de ontmoeting met een krachtdier helpen je om de komende periode trouw te zijn aan Jou en jouw wensen. Je krijgt de dierenremedie mee van het krachtdier dat aan jou verscheen, dat jou steunt (of, als ik dat niet heb, een dier dat daar dichtbij komt).
Stuur je geboortegegevens mee als je je opgeeft, dan krijg je ook nog een kort actueel astrologisch advies.

Datum: 11 augustus 2018
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Plaats: Centrum INTNU, Bladerstraat 23, Ulvenhout (naast Breda)
Prijs: €50,00
Opgave: info@petrastam.nl

Earlier Event: August 8
Leeuwenpoort workshop (Amsterdam)
Later Event: September 16
Healing workshop (Amersfoort)