Back to All Events

Maan(kaart) workshop-maansverduistering-middag (Bergen)

Maan Petra Stam.png

Maan(kaart) workshop vlak voor de totale maansverduistering

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, dromen en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden staan we stil bij de volle maan, de totale maansverduistering die in de avond zal plaatsvinden en andere actuele hemelse aspecten. Aan de hand van de maankaarten krijg je zicht de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen. In woord en beeld krijg je uitleg over het gebruik van de maankaarten.

Het 2e deel is praktisch. Na een geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en verschillende manieren van kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom.
Je krijgt een kaartlegging mee (over de thema's van de maansverduistering) om zelf in de avond te doen.

Datum: vrijdagmiddag 27 juli
Plaats: De Berkeley, Nesdijk 20, 1861 MK Bergen (NH)
Tijd: 13:30 - 16:30 uur
Prijs: €25,00
Opgave: info@petrastam.nl