Back to All Events

Maan(kaart) workshop Rotterdam

Fotocollage maankrt.jpg

Maan(kaart) workshop in Rotterdam
Woensdagavond 18 april

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden staan we stil bij de actuele hemelse aspecten en aan de hand van de maankaarten krijg je zicht de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen. In woord en beeld krijg je uitleg over het gebruik van de maankaarten.
Het 2e deel is praktisch. Na een geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en verschillende manieren van kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in een relatie. Na afloop krijg je een kaartlegging mee voor de aankomende volle Maan van het Ontwaken.

Datum: woensdag 18 april
Tijd: 19:30 - 22:00 uur (inloop 19:10, ontvangst met koffie en thee)
Plaats: Centrum ADEM-halen, Assendelftstraat 9, Rotterdam (Kralingen)
Prijs: €30,00
Opgave bij Gail: gkgaea.inc@gmail.com