Back to All Events

Lente workshop (Amersfoort)

DNA.jpg

Isis Mysterieschool Lente-workshop

 

Op deze dag na nieuwe maan, als licht en donker bijna in balans zijn (Lentepunt), gaan we werken met de energie van de Egyptische ramsgod Chnoem. Hij is de kunstenaar en de schepper van alles dat leeft op deze aarde en brengt het hogere lichtlichaam in ons aardse lichaam. Je gaat je goddelijke creativiteit vormgeven.
Tijdens de meditaties verbinden we ons met de godin Isis en de ster Sirius, krijg je een DNA-activatie. Je leert je KA-lichaam (etherische lichaam) te versterken en je hoger hartchakra wordt geopend. Tevens krijg je de energetische remedie ‘Sneeuwklokje’ die helpt de spirituele energie te aarden, losbreken uit een oud patroon en geeft vertrouwen om te doen waarvoor je hier gekomen bent.

Door: Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Lokatie:  Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, Amersfoort
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Prijs: 50 euro
Aanmelden: info@isismysterieschool.nl

Earlier Event: February 11
Creatie workshop Amersfoort
Later Event: March 21
Overvloed workshop Rotterdam