Back to All Events

Overvloed workshop Rotterdam

Overvloed workshop Isis Mysterieschool.png

Workshop Verbinden met het Veld van Overvloed

In deze workshop nemen we je mee naar Hathor, de Egyptische godin van liefde, vruchtbaarheid, overvloed, genieten en vreugde. Aan de hand van een korte presentatie leggen wij je meer uit over Hathor en het Ka-lichaam, zodat je je goed kunt afstemmen op deze energieën.
Tijdens een meditatie herinnert Hathor je eraan dat overvloed jouw geboorterecht is. Je krijg inzicht in de betekenis van een persoonlijk symbool en je gaat dit als kracht-symbool gebruiken. Ook word je je bewust waar de energie stagneert en laat die weer stromen tijdens een praktische oefening met fonoforese: de inzet van stemvork-trilling op een bepaalde chakra. Het Ka-lichaam (je etherische dubbel) ga je tijdens een tweede oefening krachtiger maken; daardoor sterk je jezelf en word je je bewuster van je mogelijkheden en je connectie met de Bron. Verder ga je werken met een citrien-kristal en tijdens de tweede meditatie maak je contact en verbind je je met het Veld van Overvloed zodat je kunt gaan aantrekken wat jij verlangt!

Door: Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Datum: 21 maart
Tijd: 19:30 - 22:30 uur (inloop 19:15, ontvangst met koffie en thee)
Plaats: Centrum ADEM-halen, Assendelftstraat 9, Rotterdam (Kralingen)
Prijs: €40 (inclusief een citrien-kristal, koffie, thee en lekkers)
Aanmelden: info@isismysterieschool.nl