Back to All Events

Creatie workshop Amersfoort

Creatie workshop.png

Het nieuwe jaar 2018 is numerologisch gezien een 11-jaar (2+0+1+8 = 11). Een meestergetal, en de eerste stap na een nieuw begin (1017 is een 10 – een nieuw begin (1), maar op een hoger niveau (10) – je kunt dit jaar iets heel nieuws gaan neerzetten op een hogere energiefrequentie. Want 1+1 is ook 2: de Hogepriesteres. Met behulp van de Isis Mysteriekaarten ga je kijken naar de thema’s die in 2017 speelden en je nu niet meer dienen.
Je gaat ruimte creëren voor je ware zelf. Om dat te manifesteren, werken we met de energie van de oergodin Mut. Deze godin wordt ook wel de moeder van de goden genoemd en ze is dus beschermend en heel krachtig. Ze geeft je de discipline (aarde) om wat je wilt (vuur) in de wereld neer te zetten. Zij is de oerkracht van het universum, en geeft ons de levenskracht om onszelf en ons verlangen in de wereld te zetten. We ervaren haar kracht in een meditatie met de 5 elementen en de ankh. Vervolgens ga je de levensenergie van de ankh in je lichaam voelen; je gaat van verlangen naar werkelijkheid.
Een meditatie naar de Orionnevel gaat je helpen nog meer inzicht te krijgen in het nieuwe jaar én te aarden wat je wenst.

Lokatie: Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, Amersfoort ( Lotuszaal)
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Prijs: € 50
Aanmelden: info@isismysterieschool.nl

Earlier Event: January 13
Krachtdieren jaarcursus (Breda)
Later Event: March 18
Lente workshop (Amersfoort)