Back to All Events

Sterren workshop (Amersfoort)

Sterren workshop Isis Mysterieschool.png

Op 25 november geven we (Isis Mysterieschool) een sterrenworkshop met de energie van Sirius A.

Sterren hebben een speciale, hoogfrequente energie, die je kunt inzetten voor het verfijnen van je eigen energiefrequenties. Je zult duidelijker voelen dat je deel bent van het universele bewustzijnsveld van liefde, vreugde en eenheid. Een gevoel van thuiskomen. In deze workshop maak je kennis met Sirius A, die ook wel de spirituele zon genoemd wordt. In twee meditaties ervaar je een afstemming op deze bijzondere ster, je ervaart een energietransfusie en een DNA-activatie. Deze energie ga je downloaden in je eigen kristal en dat kun je bij je dragen. Ook werken we met een remedie van dolfijn, die resoneert met de energie van deze ster.

Door: Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Datum: 25 november 2018
Tijd: 12:00 – 16:00 uur
Plaats: Mens & Intuïtie, Stovestraat 25, Amersfoort
Bereikbaarheid en parkeren: http://www.mensenintuitie.nl/contact/parkerenamersfoort
Prijs: €50
Opgave: info@isismysterieschool.nl

Earlier Event: October 7
Krachtdieren lezing (Tilburg)
Later Event: December 21
Midwinter workshop (Isis Mysterieschool)