Back to All Events

Maan(kaart) workshop Rotterdam

Maan(kaart) workshop
Wo.avond 6 september (volle maan), Rotterdam

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens de workshop (onder de volle Maan van het Hemelvuur) krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden staan we stil bij de actuele hemelse aspecten en aan de hand van de maankaarten krijg je zicht op de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen. In woord en beeld krijg je uitleg over het gebruik van de maankaarten.
Het 2e deel is praktisch. Na een geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en verschillende manieren van kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom. Je krijgt een actuele kaartlegging mee op het eind van de avond.

Datum: 6 september
Tijd: 19:30 - 22:00 uur
Plaats: Centrum Adem-Halen: Assendelftstraat 7, Rotterdam (Kralingen)
Prijs: €30,00
Opgave gaat via Gail: gailkersout@gmail.com

Earlier Event: September 5
Cursus tarot (Alkmaar)
Later Event: September 17
Krachtdier workshop op Texel