Back to All Events

Workshop Leeuwenpoort en maansverduistering (Amersfoort)

Isis Mysterieschool workshop:
Leeuwenpoort en maansverduistering

Tijdens deze workshop is het volle maan en is er een maansverduistering. De Zon (bewustzijn), Mars (actie) en de Noordknoop (levensbestemming) staan in Leeuw. We bevinden ons in de prille energie van de opening van de Leeuwen-sterrenpoort. De datum 8-8 heeft te maken met verbinding en vereniging, zelfexpressie en leven vanuit je hogere Zelf. We staan stil bij deze hemelse invloeden. Tijdens de meditaties versterk je je creatiekracht, ervaar je je ware grootte en neem je, met jouw talenten en passie, jouw ruimte in. Je krijgt bovendien de remedie Milky Way. Sleutelwoorden hierbij zijn wedergeboorte en inwijding, verhoging van de trilling van de harts-energie en verbinding met je goddelijke aspect. Alles bij elkaar verhoogt deze avond je bewustzijn tot op universeel niveau, waardoor je vrij door de poort kunt stappen. Daardoor krijgt je ware Zelf de mogelijkheid om jouw (hogere) doelen uit te dragen in de wereld de komende tijd.

Door: Petra Stam en Els Lijesen
Datum: 7 augustus 2017
Tijd: 19.30 tot 22.30 uur
Lokatie: Mens en Intuïtie, Stovestraat 25, Amersfoort
Kosten: 40 euro
Aanmelden: info@isismysterieschool.nl

Later Event: September 17
Krachtdier workshop op Texel