Back to All Events

Workshop 'Diervormen en Egyptische goden'

Workshop 'Diervormen en Egyptische goden'

Op 2 juli geeft de Isis Mysterieschool (Petra Stam en Els Lijesen) een workshop waarin we gaan werken met de diergestalte van een aantal Egyptische goden. Diervormen in godenafbeeldingen wijzen op het belang om instinct in het mensenleven te integreren, want dit is ook onze basis. Deze energie kan krachtig en helend zijn en je persoonlijke inzichten geven. Zo kan valk je bijvoorbeeld een hoger perspectief bieden, kan krokodil je verbinden met je basischakra. Soms heb je de leeuwenkracht van Sekhmet nodig, maar het moet natuurlijk wel beheersbaar zijn. We stemmen af op deze verschillende energie├źn, je krijgt zicht op de dierkwaliteiten van deze goden, voelt wie met jou resoneert. We doen meditaties en gaan er praktisch mee aan de slag.

Mijn nieuwe boek 'Krachtdieren' is verkrijgbaar bij deze workshop.

Datum en tijd: 2 juli, van 12.00 tot 16.00 uur
Plaats: Mens & Intuitie, Stovestraat 25, Amersfoort
Prijs: 50 euro
Aanmelden op: isismysterieschool@gmail.com

(foto: Bastet, uit onze 'Isis Mysteriekaarten')