Back to All Events

Midwinter workshop (Amersfoort)

Midwinter workshop.png

In deze donkere tijd van het jaar vraagt onze binnenwereld om aandacht. We kunnen nu gemakkelijker inzicht krijgen in de onderbewuste inhoud van ons Zelf en deze aan het licht brengen. Zo kun je je bewust worden van dat wat jou eventueel belemmert, waar je stagneert of niet durft te stralen.

Op 20 december staat de Zon samen met Saturnus, de Wachter op de drempel. De hemelse energieën van dat moment gaan we gebruiken tijdens deze workshop. Door middel van je geboortegegevens krijg je een korte persoonlijke schets van je bestemming in dit leven. Ook doen we een thymusklier-activatie en je krijgt de remedie “hogere hartchakra”. Dit helpt karma en angst te transformeren en verbindt je met anderen vanuit dit geopende hartcentrum. De remedie en activatie brengen je bewust in contact met het goddelijke. Ook brengen ze je talenten aan de oppervlakte waardoor je ze ziet en kunt gebruiken. Twee meditaties helpen je zicht te krijgen op jouw innerlijk licht. De Egyptische zonnegod Ra, die iedere avond begint aan zijn reis door de onderwereld en ’s morgens weer herboren wordt, past prachtig bij dit thema. Zijn energie begeleidt je als je je bevrijdt van oude ballast. Shine!

Door Petra Stam en Els Lijesen (Isis Mysterieschool)
Woensdag 20 december
Tijd: 19.00 uur tot 22.30 uur
Plaats: Mens en Intuïtie, Stovestraat 25, Amersfoort
Prijs: €50,00
Opgave: info@isismysterieschool.nl
(mail ons bij opgave dus ook je geboortedatum, -plaats en -datum svp)

Later Event: January 12
Krachtdieren jaarcursus (Bergen)