Back to All Events

Krachtdier-avond Rotterdam

Screen Shot 2017-06-19 at 10.36.20.png

Deze avond vertelt Petra Stam over haar nieuwste boek 'Krachtdieren - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk’. Er zullen veel verschillende dieren voorbij komen; verder vertelt ze over haar verbindingen met het dierenrijk die na 20 maanden tot dit boek hebben geleid, over de magische reis en gebeurtenissen die voorvallen als je je verbindt met een krachtdier.

Na de pauze is er een meditatie waarin je zelf de mogelijkheid hebt om verbinding met een (op dat moment voor jou belangrijk) krachtdier te maken. Daarna ga je in groepsverband de adviezen en valkuilen van het betreffende dier in kaart brengen.

Datum: woensdagavond 13 december
Tijd: 19:30 - 22:00 uur (inloop 19:00, ontvangst met koffie en thee)
Plaats: Centrum ADEM-halen, Assendelftstraat 9, Rotterdam (Kralingen)
Prijs: €30,00
Opgave bij Gail: gkgaea.inc@gmail.com 

Over haar boek: KRACHTDIEREN

Wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk Dieren staan dicht bij ons, verrijken ons leven, leren ons waardevolle lessen over trouw zijn aan je eigen natuur. Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Ieder mens heeft in zijn leven een of twee krachtdieren die resoneren met zijn zielsenergie. Ook kun je tijdelijk een krachtdier hebben, bijvoorbeeld in een moeilijke periode in je leven. Als je jouw krachtdieren kent en je ermee verbindt, begrijp je jezelf beter, herken je jouw positieve eigenschappen en valkuilen, weet je welke energie jou kan begeleiden en helen als je uit balans bent. 

Als je de krachtdieren van de mensen in je omgeving kent, kun je meer begrip en respect voor elkaar hebben. Middels diepe spirituele verbindingen, meditatie en dream proving (slapen op een energetische dierremedie) heeft Petra Stam een uitgebreid en veelal vernieuwend beeld kunnen schetsen van 66 krachtdieren. Zij kreeg wijsheid uit het diercollectief, de essentie van de dierenergie alsook thema’s en dromen binnen en geeft die in dit boek door. Verder beschrijft ze de dieren en hun gedrag, vertelt ze over de mythen en tradities waarin ze een rol spelen en behandelt ze de kosmische varianten in de vorm van sterren(beelden) en –nevels. Door deze brede en diepgaande aanpak bevat dit boek een beschrijving van de essentie van de krachtdieren vanuit diverse lagen, waardoor je op verschillende niveaus verbinding met hen kunt maken.
 

Earlier Event: January 13
Krachtdieren jaarcursus (Breda)