Back to All Events

Krachtdieren jaarcursus (Breda)

Krachtdieren Petra Stam.png

Dieren leren ons over onze eigen dierlijke natuur en over onvoorwaardelijke liefde. Als je je verbindt met je/een krachtdier, leer je op een bijzondere, liefdevolle manier over jezelf en jouw eigen krachten en valkuilen. Via de verschillende disciplines wordt je zelfbewuster en kun je met behulp van de krachtdieren (levens-lange) mechanismen in jezelf doorzien, doorbreken, helen en zo vrijer in het leven staan.

De jaarcursus bestaat uit 10 seminars van 5 uur per keer.
In 2018, van januari t/m december (m.u.v. juli en augustus).

Tijdens deze 10 seminars, leer je over en verbind je je met 66 krachtdieren op een unieke wijze (zie de disciplines hieronder). Zo kom je dichter bij jezelf en doorzie je mechanismen (krachten en valkuilen) die levens-lang bij jou horen en die je daardoor kunt doorbreken.
De onderdelen van de seminars:

  • Uitleg over 5 tot 6 krachtdieren per keer, in woord, beeld, met visualisaties en (praktische) oefeningen.
  • Meditaties en trancereizen worden muzikaal begeleid door Robert.
  • Je leert over de basisprincipes van klassieke homeopathie, dream-proving, energie-overdracht en de werking van de betreffende 66 homeopathische dier-remedies. Desgewenst doe je mee met de verwrijving van een remedie om je met een dierenergie te verbinden. Je bouwt per keer je eigen homeopathie-kit met 66 dier-remedies op.
  • Een astrologieblok is een vast onderdeel: je krijgt jouw geboortehoroscoop en leert over de elementen en sterrenbeelden. Maar vooral de spirituele punten in jouw persoonlijke horoscoop krijgen na de basisuitleg aandacht: wat is je levensmissie, welke zielenkwaliteiten heb je, welke voorouderlijke ballast speelt mee, hoe wil je het anders doen dan in vorige levens, etc.). Hierdoor krijg je vanuit een ander perspectief zicht op de betreffende kosmische dieren die jou kunnen helpen in dit proces. Tezamen geven ze zicht op jou en inzicht in je krachtdier en/of hulpdieren.
  • We eindigen steeds met iets creatiefs. Met natuurmaterialen, verf, veren, hout, etc. creëer je een krachtvoorwerp, amulet of iets decoratiefs dat affiniteit heeft met een dier of thema van die dag. De basismaterialen worden verzorgd.

Plaats: Centrum INTNU, Bladerstraat 23, 4851 AE Ulvenhout (bij Breda).
            Een zeer sfeervolle ruimte aan de rand van het bos.
Tijd: zaterdagen van 16:00 tot 21:00 uur
Data:
1. 13 januari
2. 3 februari
3. 10 maart
4. 14 april
5. 12 mei
6. 9 juni
7. 8 september
8. 6 oktober
9. 3 november
10. 8 december

Prijs jaarcursus Ulvenhout (op deze lokatie met live muziek): €950
In 4x betalen: €1000 (€250 per seizoen)
De prijs is inclusief een homeopathie-kit met 66 dierremedies (à €150), het voorwerk aan de persoonlijke horoscopen, astrologische en homeopathische uitgeprinte informatie, basis-materiaal-bijdragen tijdens de creatieve activiteiten en koffie, thee, lekkers, soep + brood!

En: als je een keer niet kunt komen, kun je bij de dag in Bergen aansluiten.

Vragen via http://www.petrastam.nl/contact/ of tel. 06-29112912
Opgave via: http://www.mijnkrachtdier.nl/jaarcursus/

Earlier Event: January 12
Krachtdieren jaarcursus (Bergen)
Later Event: February 11
Creatie workshop Amersfoort