Back to All Events

Workshop 9-9-9 sterrenpoort (Brabant)

De 9*9*9-sterrenpoort

9 september 2016 is een bijzondere dag, omdat dag, maand en jaar alle drie een 9 zijn. Dubbele getallen zijn meestergetallen, en de 9 gaat over het afronden van een cyclus waarin je kennis en ervaringen hebt opgedaan, die integreert en daarna gaat delen (op jouw unieke manier) met de wereld. Voordat je die nieuwe fase ingaat, is dit een mooie (kosmische) gelegenheid om door de sterrenpoort te gaan! Je krijgt informatie over de verschillende 9’s en hoe die betrekking op jou kunnen hebben, over de actuele astrologische invloeden en meer. Er is een geleide meditatie en de helende muziek van Robert helpt je om via je innerlijke universum, door de sterrenpoort van het uiterlijke universum te gaan. Je krijgt de energetische remedie Cotton Boll: die helpt je om tot je eigen centrum te komen, verbinding te maken met je goddelijke kern en je zielenmissie. Je heelt vanuit liefde en gaat ervaren dat je dat ook direct kunt toepassen.

Door: Petra Stam en Robert van Miltenburg
Wanneer: 9 september van 19:30 – 22:30 uur
Adres: Bladerstraat 23, 4851 AE Ulvenhout (Brabant)
Prijs: €40,00
Opgave: info.petrastam@gmail.com
---VOL---- We werken met een wachtlijst inmiddels...
 

Earlier Event: July 17
Sterren-workshop Sirius A
Later Event: September 16
Workshop maansverduistering in Maassluis