Back to All Events

Workshop maansverduistering in Maassluis

 

 

MAANSVERDUISTERING,  ZWARTE MAAN EN HET PAD VAN OSIRIS’

Vrijdagavond 16 september van 19:30 – 22:30 uur in Maassluis

Bij de zonsverduistering van 1 september 2016 hoort de maansverduistering van 16 september. Het licht dat tijdens de zonsverduistering nog op onontdekte kwaliteiten schijnt, kun je tijdens de maansverduistering echt gaan manifesteren. Daarom deze workshop van de Isis Mysterieschool, door Petra Stam en Els Lijesen.

We staan stil bij de maansverduistering die om 20.54 uur exact is, het Pad van Osiris en de Zwarte Maan. Via je Zwarte Maan kom je bij je essentie, je intuïtieve weten, de wijsheid van je ziel. Het toont waar je echt mee op de planeet komt en ook hoe je je eigen weg kunt gaan /manifesteren zonder je aan te passen.
Behalve de Heer van Overvloed, was de Egyptische god Osiris ook de heerser van de Onderwereld (‘onderbewuste’). Deze liefdevolle godheid stond symbool voor vruchtbaarheid en verbond het spirituele met het aardse leven.

Op 16 september hangt de volle Oogstmaan in de lucht en in de avond is er een gedeeltelijke maansverduistering. We houden ons bezig met het thema ‘onsterfelijkheid’ en gaan loslaten wat belemmerend werkt. Je krijgt informatie, we doen een oefening met de Zwarte Maan stemvork (fonoforese), en twee meditaties omtrent deze onderwerpen. Ook krijg je een korte persoonlijke reading over de Zwarte Maan in jouw horoscoop – je krijgt zo zicht op jouw zielenkwaliteiten.

Datum: vrijdag 16 september    ---VOL---
Tijd: 19:30 – 22:30 uur
Adres: Het Witte Kerkje, Constantijn Huygenstraat 1, Maassluis
Prijs: €40,00
Opgave: isismysterieschool@gmail.com
Stuur je geboortegegevens mee! (geboortedatum, -plaats en –tijd)

Earlier Event: September 9
Workshop 9-9-9 sterrenpoort (Brabant)