Back to All Events

Sterren-workshop Sirius A

Sterrenworkshop: Sirius A

Op 17 juli mei geven Els Lijesen en ik (Isis Mysterieschool) een sterrenworkshop met de energie van Sirius A. 
In Amsterdam.

Sterren hebben een speciale, hoogfrequente energie, die je in kunt zetten voor het verfijnen van je eigen energiefrequenties. Je zult duidelijker voelen dat je deel bent van het universele bewustzijnsveld van liefde, vreugde en eenheid. Een gevoel van thuiskomen. 
In deze workshop maak je kennis met Sirius A, die ook wel de spirituele zon genoemd wordt. In twee meditaties ervaar je een afstemming op deze bijzondere ster, je krijgt een DNA-activatie en ervaart een energietransfusie. Deze energie ga je downloaden in je eigen kristal en dat kun je bij je dragen. Ook werken we met een remedie van Dolfijn, die resoneert met de energie van deze ster.

Zondag 17 juli van 12:00 - 16:00 uur
Studio Open, Delistraat 48, Amsterdam
Prijs €50,00
Aanmelden: isismysterieschool@gmail.com of info.petrastam@gmail.com