Back to All Events

Maan(kaart) workshop in Chaam (tussen Breda en Tilburg)

Maan(kaart) workshop in Chaam (tussen Breda en Tilburg)

Vrijdagavond 10 juni

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens deze workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en –invloeden, staan we stil bij de actuele hemelse aspecten en aan de hand van de maankaarten krijg je zicht op de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen.
Het 2e deel is praktisch en is extra speciaal want dit deel wordt begeleid met live muziek (klankschalen, fluit, etc.). Na een geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom. Je krijgt een kaartlegging voor de aankomende volle Maan van de Kortste Nacht mee op papier.

Door: Petra Stam
Muziek: Robert van Miltenburg
Datum: 10 juni 2016
Tijd: 19:30 - 22:30 uur
Plaats: De Steengroeve, Industriestraat 24, 4861PR Chaam (tussen Breda en Tilburg)
Prijs: €35,00 (incl. twee consumptiebonnen!)
Opgave: info.petrastam@gmail.com of via CONTACT