Back to All Events

Maan(kaart) workshop in Schipluiden

Op 10 februari geef ik een MAAN(kaart) workshop bij Op Hodenpijl in Schipluiden (vlakbijbij Delft).

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.

Tijdens deze workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en –invloeden, over de actuele hemelse aspecten en over de opbouw en het gebruik van de maankaarten.

Het 2e deel is praktisch: Na een korte geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en kaart-duiden vullen elkaar aan. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom.

Datum: 10 februari 2016
Tijd: 20:00 - 22:00 uur
Plaats: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden (gratis parkeren)
Prijs: €15,00
Opgave: info@ophodenpijl.nl
Link naar event: http://www.ophodenpijl.nl/programma/5525/Workshop_Maankaart_Petra_Stam/