Back to All Events

Maan(kaart) workshop Aalten (Gelderland)

Maan(kaart)workshop in Aalten (Gelderland)
Donderdagavond 3 november 2016

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven inzicht in gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens deze workshop krijg je informatie over de maankrachten en –invloeden, staan we stil bij de actuele hemelse aspecten en aan de hand van de maankaarten krijg je zicht op de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen.

Het 2e deel is praktisch: Hierbij ga je zelf aan de slag met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt uitleg en inzicht in (het verwezenlijken van) dromen. Als extra ontvang je een kaartlegging voor de aankomende volle maan mee op papier.

Door: Petra Stam
Datum: 3 november 2016
Tijd: 19.30 - 22.30 uur (Zaal open 19.00 uur)
Plaats: Zaal de Driesprong Aalten (5 minuten vanaf het station / gratis parkeren)
Prijs: € 30,00 inclusief koffie en/of thee
Opgave: info@caroleklappe.nl

Earlier Event: September 16
Workshop maansverduistering in Maassluis
Later Event: November 13
Workshop De Grote Ontwaker (Schipluiden)